AIEE Logo


Masa rotunda: Cariera pentru inginerii energeticieni

Masa rotunda: Cariera pentru inginerii energeticieni

26 mai 2016, Universitatea Politehnica din Bucuresti Cariera

Evenimentul va fi organizat cu scopul de a sprijini studentii, proaspat absolventii sau tinerii profesionisti care sunt in cautarea fie a unui loc de munca in domeniu, fie doresc sa se informeze cu privire la anumite prezentari sau proiecte desfasurate de companii importante din domeniu sau cu privire la posibilitatea de a participa la diverse programe sau traininguri care sa ii ajute in formarea lor profesionala spre o cariera de succes in acest sector.

Pentru studenți, proaspăt absolvenții sau tineri profesioniști:

O bună planificare pentru a deveni activ în acest sector reprezintă cheia spre o carieră de succes. Participanții vor interacționa cu diverse companii din domeniu și vor purta discuții cu reprezentanți ai acestora. Evenimentul reprezintă o oportunitate pentru aceștia de a intra în contact cu manageri și persoane importante din industrie și de a afla care sunt posibilitățile de a participa la diverse traininguri în acest sector și care sunt cerințele și joburile specifice solicitate de companiile la care vor putea să aplice pe viitor.

Pentru companiile din domeniu:

Companiile participante vor avea oportunitatea de a-și prezenta activitatea și de a recruta personal interesat. Aceștia vor putea prezenta posturile disponibile pe care le au în companie și explica pe larg care sunt cerințele pentru a ocupa un astfel de post.
Evenimentul este un punct de legătură între aceste părți și are drept țintă îndrumarea tinerilor spre o carieră de succes în domeniu, sprijinirea dezvoltării companiilor participante și a sistemului de învățământ în acest sector și indirect a sectorului energetic.facebook   instagram

CONTACT

Platforma Carieră Energetică

e-mail: contact@carieraenergetica.ro


Cariera în industria energetică
ORGANIZATORI:
Suport Tehnic - BCM Solution SRL

e-mail: suport@carieraenergetica.ro© - Carieră Energetică 2024 | Hosted by: BCM Solution