AIEE Logo


Masa Rotunda: „Perspectivele tinerilor in domeniul energetic romanesc”

Masa Rotunda: „Perspectivele tinerilor in domeniul energetic romanesc”

CNEE

In cadrul evenimentului Conferinta Nationala si Expozitia de Energetica – CNEE, Filiala SIER Bucuresti Tineret impreuna cu partenerii sai va organiza vineri 23 octombrie 2015, incepand cu ora 11:00 Masa Rotunda: „Perspectivele tinerilor in domeniul energetic romanesc”.

Organizatorii isi doresc o dezbatere intre tinerii si studentii din domeniul energetic pe de o parte, si reprezentantii principalelor companii si institutii din domeniul energetic romanesc, pe de alta parte.

Am identificat nevoia studentilor si tinerilor energeticieni de a cunoaste strategia de dezvoltare pe temen lung a companiilor energetice, in special necesarul de personal cu studii de specialitate si competentele solicitate.

Studentii si tinerii ingineri, se vor informa, prin intermediul reprezentantilor companiilor si specialistilor in resurse umane, cu privire la aspectele ce trebuie imbunatatite in pregatirea lor pentru a se putea integra si a fi competitivi pe piata de munca, aflata in continua schimbare.

Dupa desfasurarea mesei rotunde tinerii vor realiza o vizita tehnica la obiective energetice din judetul Prahova (centralele hidroelectrice: Sinaia 0 sau Dobresti si Moroieni).

Scopul proiectului

Cresterea nivelului profesional si de cunostinte in randul studentilor si tinerilor ce activeaza in domeniul energetic.

Obiectivele proiectului

Informarea studentilor si tinerilor ingineri energeticieni privind conditiile si competentele necesare angajarii in companiile din domeniul energetic.

Dezvoltarea relatiilor profesionale intre tinerii ingineri si reprezentantii companiilor

Promovarea si incurajarea dialogului intre tineri si specialisti din domeniu.

Principalele date ale evenimentului

Denumire eveniment: Masa Rotunda: „Perspectivele tinerilor in domeniul energetic romanesc”

Locatie: Cazinoul din Sinaia, Sala “Ferdinand”

Data eveniment: 21 - 23 octombrie 2015, ora 11:00

Participanti: 50 tineri si studenti din domeniul energetic; 10 reprezentanti ai principalelor companii din domeniul energetic si alti participanti de la Conferinta Nationala si Expozitia de Energetica

Public tinta: 2.000 tineri si studenti din domeniul energetic din marile centre universitare: Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Craiova

Participare gratuita pentru tinerii si studentii din domeniul energetic!!!facebook   instagram

CONTACT

Platforma Carieră Energetică

e-mail: contact@carieraenergetica.ro


Cariera în industria energetică
ORGANIZATORI:
Suport Tehnic - BCM Solution SRL

e-mail: suport@carieraenergetica.ro© - Carieră Energetică 2024 | Hosted by: BCM Solution