AIEE Logo


Conferinta: Cariera in industria energetica

24-26 Noiembrie 2016, Universitatea Politehnica din Bucuresti Cariera

Evenimentul este adresat, in principal, tinerilor ingineri si studentilor din domeniul energetic si isi propune sa ofere informatii despre programele de practica, internship, locuri de munca si programe de dezvoltare profesionala ale tinerilor in cadrul companiilor partenere.

Speakeri invitati in deschiderea evenimentului:

Darie
George Darie
Universitatea Politehnica din Bucuresti
Prorector


Necula
Horia Necula
Facultatea de Energetica
Decan


Popescu
Corina Popescu
Ministerul Energiei
Secretar de Stat


Nicolescu
Razvan Nicolescu
Deloitte
Energy Lead Advisor


Pentru studenți, proaspăt absolvenții sau tineri profesioniști:

O bună planificare pentru a deveni activ în acest sector reprezintă cheia spre o carieră de succes. Participanții vor interacționa cu diverse companii din domeniu și vor purta discuții cu reprezentanți ai acestora. Evenimentul reprezintă o oportunitate pentru aceștia de a intra în contact cu manageri și persoane importante din industrie și de a afla care sunt posibilitățile de a participa la diverse traininguri în acest sector și care sunt cerințele și joburile specifice solicitate de companiile la care vor putea să aplice pe viitor.

Pentru companiile din domeniu:

Companiile participante vor avea oportunitatea de a-și prezenta activitatea și de a recruta personal interesat. Aceștia vor putea prezenta posturile disponibile pe care le au în companie și explica pe larg care sunt cerințele pentru a ocupa un astfel de post.
Evenimentul este un punct de legătură între aceste părți și are drept țintă îndrumarea tinerilor spre o carieră de succes în domeniu, sprijinirea dezvoltării companiilor participante și a sistemului de învățământ în acest sector și indirect a sectorului energetic.

Conferinta: Cariera in industria energetica este o continuare a proiectelor de cariera desfasurate de SIER Bucuresti Tineret:facebook   instagram

CONTACT

Platforma Carieră Energetică

e-mail: contact@carieraenergetica.ro


Cariera în industria energetică
ORGANIZATORI:
Suport Tehnic - BCM Solution SRL

e-mail: suport@carieraenergetica.ro© - Carieră Energetică 2024 | Hosted by: BCM Solution